Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 november 2011

Heilige eik belangrijk item in raad

OEGSTGEEST – Griekenland valt bijna om en de asielzoeker Mauro heeft slapeloze nachten over de vraag of hij toch mag blijven. Maar de politici hadden tijdens de begrotingsvergadering van donderdag 3 november zaken van een veel hogere importantie te bespreken.

Zo stemden alle partijen in met een motie van de VVD om een nieuwe heilige eik te planten. De politieke partij liet weten: ‘De gebeurtenissen binnen de Oegstgeester politiek van het afgelopen jaar rechtvaardigen een plek van bezinning. In 1550 was er al een zogeheten ‘den Helighen Eyk’ in het gebied tussen de Rhijngeesterstraatweg en het park aan de Irislaan / Lange Voort. Ook kan het winkelcentrum Ommevoort wel wat groen gebruiken, zo vond de VVD en daarom ziet de partij graat een eik verschijnen bij de ingang van de bibliotheek.