Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 januari 2012

Vrijwilligers voor bloemenmozaieken

LISSE – De bloemenmozaïeken komen definitief terug in het dorp. Een aantal enthousiaste vrijwilligers heeft de handen ineen geslagen om deze historische toeristenbeleving weer te laten verschijnen tijdens het bloemencorso op zaterdag 21 april. Dinsdag 24 januari vindt er een voorlichtingsavond voor alle geïnteresseerden en vrijwilligers.

Voor een succesvol evenement, is het belangrijk dat de samenwerking met het Bloemencorso goed verloopt. Daar is dan ook sprake van, zo laat Dorien Wassenaar weten. Samen met Rob Beelen, Peter Kortekaas, Yvonne van Leeuwen, Dennis Wassenaar, Ton Bon en Theo Borgert vormt zij de harde kern voor de bloemenmozaïeken. Wassenaar: ‘Gerenommeerde Lissenaren op het gebied van de bloemen mozaïek hebben hun medewerking en advisering toegezegd, zoals Cees Paardekoper en Ted Kortekaas.’

Ze vervolgt: ‘Het is onze bedoeling om het bloemenmozaïek weer een jaarlijks evenement te laten zijn en we hopen op veel deelnemers. Voor alles wordt gezorgd; hulp bij het ontwerp, tempex platen en natuurlijk de bloemen.’

De voorlichtingsavond vindt vanaf 20:00 uur plaats in het Lisser Spijshuis op het Vierkant. Onder andere worden dan verschillende manieren van steken belicht. Voor meer informatie: www.bloemenmozaieklisse.nl of bel om aan te melden voor deze bijeenkomst: T: 06 5102 3431 (Dorien Wassenaar) en T: 06 1337 2348 (Yvonne van Leeuwen).