Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 maart 2012

‘De Ridder is wethouder van de kleine klas’

OEGSTGEEST – En weer werd wethouder De Ridder door haar mede-politici door de mangel geroepen. Vorige maand noemde voorzitter R. Hessing (Pro) haar al ‘muurbloempje’ tijdens de vergadering van de commissie Ruimte. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 1 maart deed wethouder Mackay er een schepje bovenop.

Fractievoorzitter Rob Braun (Transparant Oegstgeest) stelde een vraag of het college op de hoogte is van illegale stortingen in de Klinkenbergerplas. Mackay liet weten dat de grote Klinkenbergerplas onder zijn verantwoordelijkheid ligt, maar voor het beantwoorden van deze vraag verwees hij door naar zijn collega De Ridder. ‘Zij is wethouder van de kleine plas’. Ze liet overigens weten dat het college niet op de hoogte is van illegale stortingen. ‘Het hek gaat ’s nachts dicht en is ’s ochtends nog steeds dicht.’