Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 april 2012

Straten Duurzaam Veilig

LISSE – Ook dit jaar worden een aantal projecten in het kader van Duurzaam Veilig uitgevoerd. Het gaat hier om de Schoolstraat, Melkweg – Oranjelaan en de Patrijsstraat. Op de Schoolstraat komt een kiss & ride strook bij de school, maar ook verkeersremmende maatregelen zoals wegversmallingen. Het wegdek wordt niet omgevormd tot klinkerbestrating; de gemeente wil eerst wachten tot de grote projecten zijn afgerond. Pas dan kan het asfalt vervangen worden door klinkertjes. Bij de Melkweg – Oranjelaan wordt een poortconstructie gemaakt.

Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) liet donderdag 15 maart weten dat de gemeente zich de opmerkingen van bewoners uit de omgeving Rooversbroekdijk aantrekt: ‘We hebben de schrikhekken wat lager neer gezet. Daarnaast zijn belijningen aangebracht. We voeren de komende twee maanden een gewenningsperiode in en gaan daarna de situatie evalueren.