Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 mei 2012

Nieuwe app


LISSE – Vol trots presenteerde wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) de nieuwe app van de gemeente. Het gebeurde als afsluiting van de buurtbijeenkomst op dinsdag 1 mei. Voortaan kunnen alle inwoners direct op de hoogte zijn van gemeentelijk nieuws, bekendmakingen, bestuurlijke informatie en producten en diensten.

Maar er zit ook een nieuw gadget op de app, informeert Van Zelst. ‘De inwoners kunnen ook meldingen doen van zaken die zich in de openbare ruimte afspelen. In zes stappen kan verteld worden wat er gaande is, en desgewenst kan een foto verstuurd worden. We zijn een van de eerste gemeenten waar je via je mobiele telefoon een melding kunt doen. Om de lancering te vieren, bracht de wethouder een toast uit, samen met alle aanwezigen.