Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2012

‘We moeten de zaken goed onderhouden’

LISSE – Het aanpakken van het achterstallig onderhoud bij het gebouw van dansschool Dancemasters leidde dinsdag 11 september tot tevreden reacties vanuit de politiek. Al waren er tijdens de gemeenteraadsvergadering ook kritische geluiden te horen. 
Fractievoorzitter Cees Verburg (D66) stelde: ‘We zijn tevreden dat het achterstallig onderhoud aangepakt wordt, maar het was wel teleurstellend dat het zo lang geduurd heeft.’ Gemeenteraadslid Jaap Schuijt (CDA) bekritiseerde de manier van communiceren van de gemeente richting de eigenaren van de dansschool. Wethouder Bas Brekelmans (VVD) informeerde: Het is geen overheidstaak om een dansschool te hebben en die te faciliteren. Maar het is wel een wenselijke voorziening in het dorp. Als verhuurder moeten we de zaken goed onderhouden en we moeten ons beter kwijten van die taak.’