Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 oktober 2012

Cameratoezicht bij seksinrichting

NOORDWIJK / KATWIJK – Een geplande seksinrichting op Klei Oost blijft de gemoederen bezig houden. De gemeente Katwijk heeft namelijk kanttekeningen geplaatst bij de locatie en omvang van zo’n seksinrichting in dat gebied. Die gemeente wil het maximaal aantal toegestane vierkante meters verlagen van 300 m2 naar 200 m2. Overigens vindt ook de gemeente Noordwijk een vestiging van een seksinrichting ‘waar ook in de gemeente een ongewenste ontwikkeling’.

Mocht er een aanvraag voor het vestigen van een seksinrichting worden ingediend, dan is het uitgangspunt van het college: ‘Nee, tenzij’. Maar als een vergunning moet worden verleend, omdat aan alle wettelijke voorwaarden wordt voldaan, dan zal streng toezicht worden gehouden. Het college is zelfs bereid om cameratoezicht rond de seksinrichting in te voeren.