Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 oktober 2012

Lage opkomst Beursvloerbijeenkomst


LISSE – De belangstelling voor de informatie over de Beursvloer Bollenstreek was op z’n zachtst gezegd minimaal. Van alle verenigingen en stichtingen in het dorp hadden slechts 19 zich aangemeld voor de bijeenkomst op maandag 1 oktober. En slechts tien vertegenwoordigers van deze instellingen namen de moeite om op te dagen.

Hans Lommerse van de Lions Club Bollenstreek windt er geen doekjes om als hem gevraagd wordt of de opkomst wat tegenvalt. ‘Als mensen niet willen, houdt het op. Dit is heel weinig, maar gelukkig zet de gemeente Hillegom wel 31 verenigingen in.’ De gebrekkige animo kan wat Lommerse betreft niet gelegen hebben aan de vorige editie van de Beursvloer, waarbij verenigingen en bedrijven elkaars diensten uitwisselen. ‘Bij de vorige editie zijn eigenlijk alle matches uitgevoerd. Dat kan dus niet de reden zijn dat het vanavond zo rustig is.’ Ook in de dorpen Hillegom, De Zilk, Noordwijkerhout, Voorhout en Sassenheim vinden nog informatiebijeenkomsten plaats. De Beursvloer zelf begint op 14 november om 17:00 uur. Voor meer informatie: www.beursvloerbollenstreek.nl.