Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 oktober 2012

‘Voer verkeersmaatregelen bouwroute uit’

VOORHOUT – De actiegroep Wakker Teylingen laat nog eenmaal van zich horen. In een brief aan de gemeenteraadsleden uiten Peter Huisman, Marco Jansen en Marcel van Westing zich ronduit negatief over hoe de politiek de zaken aanpakt. Ook blijft de kritiek bestaan over het bouwverkeer dat door de wijk gaat.

De drie stellen: ‘De bouwroute is inmiddels ruim drie maanden in gebruik. Tot op heden zijn nog steeds niet alle (door de gemeente erkende) verkeersmaatregelen op de Mozartlaan en verder doorgevoerd. Hierdoor is de bouwroute al die tijd onveiliger dan strikt noodzakelijk is. Wat ons betreft is het de hoogste tijd om het vertrouwen in de lokale politiek te herstellen. Het direct uitvoeren van de op de bouwroute te nemen verkeersmaatregelen zou een goed begin zijn.’