Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2012

Winterchallenge tegen spierziekte

OEGSTGEEST – Midden in de nacht zwemmen om geld in te zamelen voor ‘Spieren voor Spieren’. In de nacht van 27 op 28 oktober vindt in Zwembad Poelmeer in Oegstgeest een lokale Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok zal om 02.00 uur ‘s nachts 1 uur en 1 seconde worden gezwommen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.

Tijdens de activiteit wordt er gezorgd voor het nodige vermaak. De hoop is, dat ook enkele BN’ers mee gaan zwemmen. Deelname aan de Wintertijd Challenge in Oegstgeest kost 15 euro en de deelnemers worden uitgedaagd om minimaal 50 euro aan sponsorgeld op te halen. Hiervoor krijgen de zwemmers een eigen sponsorpagina die ze na de inschrijving ontvangen. Al het inschrijfgeld en ingezamelde sponsorgeld van de Wintertijd Challenge Wageningen wordt rechtstreeks ingezet om de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren. Voor vragen of opmerkingen: wtchallenge@spierenvoorspieren.nl of bel (035) 531 48 48.