Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 januari 2013

Vrijwilligers in het zonnetje gezet

HILLEGOM – Burgemeester Jan Broekhuis zette woensdag 2 januari enkele vrijwilligers in het zonnetje en eerde hen daarmee voor al het werk wat ze voor de samenleving doen.

De heer M. Kamerbeek werd benoemd tot vrijwilliger van het jaar. In de 12 jaar dat de heer Kamerbeek verbonden is aan Jongerencentrum Solution, heeft hij als vrijwilliger vele taken op zich genomen. Van barvrijwilliger, bouwcoördinator, klusser, bestuurslid tot penningmeester. Hij doet net zo makkelijk handwerk als bestuurswerk. Naast Solution zet hij zich in als begeleider bij de kampweken van de HillBillies en is hij in het verleden actief geweest bij de scouting.  De twee andere genomineerden waren mevrouw Buis-Streppel en de heer R. Nieuwenhuisen.

Mevrouw A.C.M. van den Berg-Zwaneveld werd benoemd tot mantelzorger van het jaar. ‘Zij zorgt niet alleen voor haar ouders, maar ook voor haar twee zussen en twee broers. Overdag heeft zij haar baan en ’s avonds zorgt zij voor haar familie. Zij is voor allen bewindvoerder, aanspreekpunt en regelt alles met betrekking tot zorg en welzijn. Haar inzet, betrokkenheid en haar liefde voor haar familie is bewonderenswaardig!’, aldus de jury. Dit jaar werd de onderscheiding ‘Kanjer van het Jaar’, voor vrijwilligers of mantelzorgers onder de 25 jaar, niet uitgereikt. Aanmeldingen waren hiervoor niet binnen gekomen, zo liet Broekhuis weten.