Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 april 2013

De Rotte vult gat Kroon

OEGSTGEEST – Het is duidelijk wie raadslid Cia Kroon (VVD) opvolgt, nu zij afscheid neemt van de gemeenteraad om wethouder in Lisse te worden. Haar stokje wordt overgenomen door de 60-plusser Guus de Rotte, tot nu toe reservecommissielid voor de VVD-fractie in de commissie Burger.

De Rotte is sinds 1976 lid van de VVD en is in het dagelijks leven cardioloog bij het Diaconessenhuis. Hij heeft vier kinderen en is getrouwd met Margo Dijkema. Hij houdt van vliegen en motorrijden en is lid van het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg. Volgens De Rotte zelf zijn zaken die hem inspireren, zijn gezin, muziek van Crosby Stills Nash and Young en de ontwikkelingen in de natuur- en sterrenkunde. In dat kader heeft hij meerdere boeken van Stephen Hawking in zijn boekenkast staan.