Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2013

Zebrapad nog niet af

LISSE – De seniorenraad had klachten geuit richting wethouder Adri de Roon (D66) over het zebrapad naast de Beukenhof. Ouderen met een rollator hadden daar last van een ongelijk wegdek; zo lag er een lijntje met halve – lager gelegen - tegels, als afscheiding van het betun naar het stoepje. De wethouder zegde toe dit uit te zoeken en binnen de kortste keren was dit probleem dan ook opgelost.

Hans Hoogkamer, secretaris van de seniorenraad, wilde dan ook de complimenten uiten richting de wethouder. ‘Plaats dat compliment ook maar in de krant!’ Het is echter niet alles goud wat er blinkt, want het zebrapadprobleem blijkt helemaal niet opgelost te zijn. ‘De situatie is maar aan één kant hersteld. Aan de overkant, bij de bushalte, ligt een stukje betun en vervolgens weer tegels die scheef liggen. Het is daar waardeloos!’, zo stelden enkele leden van de seniorenraad. Het verzoek aan de gemeente is daarom dat beide kanten van het zebrapad worden verbeterd.