Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2013

Beelen strijdt voor narcissen

LISSE – De tijd om de narcissen te planten nadert met rasse schreden. Commissielid Hans Beelen (VVD) wilde dan ook weten wanneer de rotondes vol geplant wordt met narcissenbollen. Hij stelde deze vraag tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur van dinsdag 3 september.
Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) stelde: ‘De rotondes blijven een repeterend geweer voor de heer Beelen. De rotondes zijn nu in onderhoud met de Meerlanden. Er was een conflict tussen de Rotondespecialsi ten de voorwaarden die de provincie heeft gesteld. Ik hoop dat wij voor het plantseizoen (september en oktober) het groene licht krijgen van de provincie om met de Rotondespecialist met de aankleding van de rotondes aan de slag te gaan. Als u narcissen over heeft, kunnen we die gerust planten, hoor.’