Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2013

D66 klaar voor de verkiezingen

RIJPWETERING – D66 heeft haar eerste tien kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart 2014 gepresenteerd. In de Vergulde Vos konden donderdag 12 september de aanwezigen tijdens de algemene ledenvergadering van de partij kennis maken met de politici in spé.
Het bestuur van D66 was in ieder geval blij met de kandidaten: ´De lijst bestaat uit een energieke groep D66’ers van verschillende leeftijden, afkomstig uit diverse kernen van de gemeente. De commissie is zeer verheugd over de goede mix en overtuigd van de kunde en kwaliteit van de kandidaten.´
Lijstaanvoerder is Roel Terraneo, woonachtig op Kaag. De eerste vrouw, Esther Loos uit Oude Wetering, staat op de derde plek en daartussen is Gino Wesselman uit Roelofarendsveen gezeteld. Uit de top 10 blijkt verder, dat vier kandidaten in Roelofarendsveen wonen, twee in Oude Wetering en de overige vier in Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Kaag en Nieuwe Wetering.De lijst wordt de komende tijd aangevuld met meer D66’ers die vanaf plaats elf op de kieslijst komen te staan.