Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2013

Pleidooi voor uitbreiding inzet startersleningen

LISSE – In de toekomst zouden ook startersleningen beschikbaar moeten worden gesteld voor bestaande woningen. Deze wens spraken VVD en CDA uit tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financien van woensdag 4 september.
De commissieleden stemden ermee in om 120.000 euro beschikbaar te stellen voor de uitgifte van nieuwe startersleningen.  Deze startersleningen kunnen op dit moment alleen maar gebruikt worden, wanneer mensen die voor het eerst een woning kopen, dit doen met een nieuwbouwproject.
Fractievoorzitter Marianne Entrop (VVD) liet weten: ‘We willen in de toekomst ook kijken naar de mogelijkheden van startersleningen voor bestaande bouw. Als daar de financiele ruimte voor is, dan willen we dat heel graag.’ Haar pleidooi raakte fractievoorzitter Joke Vermeulen (CDA) in het hart: ‘Daar sluit ik me bij aan!’