Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 oktober 2013

Meedenken over toekomst Oegstgeest

OEGSTGEEST – Sinds maandag 23 september kunnen de inwoners meedenken en meemailen over de bestuurlijke toekomst van Oegstgeest. Sinds die datum heeft de gemeente namelijk de website www.denkmee.oegstgeest.nl in de lucht. Iedereen die zich registreert kan meepraten en informatie krijgen over een van de vier toekomstscenario’s waarover de politiek eind dit jaar een besluit moet nemen.
 
Is het beter dat Oegstgeest opgaat in een fusiegemeente met Leiden en Leiderdorp? Biedt een samenwerking met Katwijk en daarnaast eventueel Noordwijk meer kansen? Of moet de samenwerking van Oegstgeest beperkt blijven tot de gemeenten in de Leidse regio? Op de genoemde website kunnen de inwoners reageren op de scenario’s en aangeven welke zaken zij belangrijk vinden bij de discussie over de toekomst van de gemeente. Maar ook kan een duidelijke voorkeur worden aangegeven over een fusie of een van de vormen van samenwerking. Ideëen en suggesties zijn eveneens welkom.  Alleen inwoners van Oegstgeest kunnen zich registreren voor deelname. De inlognaam, antwoorden en reacties zijn voor iedereen zichtbaar. Maar de naam- en adresgegevens worden niet zichtbaar voor anderen.