Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2013

André Bostelaar diep teleurgesteld

LISSE – Een half jaar geleden kondigde André Bostelaar (CDA) aan, dat hij voor zijn partij de kar wilde trekken voor de volgende gemeenteraadsperiode. Op de concept-kandidatenlijst kwam zijn naam echter niet op de eerste plaats te staan. Hierop kon Bostelaar niets anders doen dan te danken voor de eer en werd zijn naam dezelfde dag nog van de lijst gehaald.
Bostelaar blijft vooralsnog actief voor de partij, maar hij is diep gegriefd over hoe er met hem is omgegaan. ‘Ik ben niet rancuneus, maar het is niet mijn taak om er te zijn als waterdrager en voor mijn dossierkennis. Bij de vorige verkiezingen was me al gezegd dat ik de nummer één zou worden. Ook nu vond de fractie dat ik de nummer één zou worden, maar het bestuur heeft met kaltgesteld.
In een mail aan zijn partijgenoten laat Bostelaar weten, dat hij gemeenteraadslid zal blijven voor de periode tot 19 maart 2014. Maar waarom gaat hij niet zelfstandig verder, nu blijkt dat zijn eigen partijgenoten geen vertrouwen in hem hebben? Bostelaar: ‘Vooralsnog maak ik de rit af, maar ze moeten niet lastig doen. Ze mogen me theoretisch uit de partij zetten, maar dat zullen ze niet doen.’