Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2013

Koffie gratis voor gastvrouwen Beukenhof

LISSE – Na opmerkingen uit de seniorenraad over vrijwilligers die in de Beukenhof  zelf voor hun koffie moeten betalen, is contact opgenomen met voorzitter Berna van Amerfoort. Tijdens de vergadering van de seniorenraad op maandag 28 oktober zette ze een paar opmerkingen recht.
Van Amersfoort: De vrijwilligers, die gastvrouwen zijn, in de Beukenhof hoeven niet de koffie te betalen. Maar de vrijwilligers die een ruimte huren, moeten wel koffie betalen. De tarieven worden vastgesteld door BESCAL. De Stichting De Paraplu mag niet de koffieprijzen vaststellen.’  Commissielid Cees ter Wolbeek uitte een grief: ‘De Beukenhof is oude troep.’ Van Amersfoort reageerde: ‘Er zijn plannen geopperd dat er een  nieuwe Beukenhof komt met daarbovenop zorgappartementen. Dat is de achterliggende gedachte van het verminderde onderhoud.’