Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 december 2013

Geen tuin vanwege doorkijk

WOUBRUGGE – De bewoners van de adressen Praam 29 en 31 mogen de strook grond tussen hun huizen niet gebruiken als uitbreiding van hun voortuin. Het college weigert in te stemmen met dit verzoek, omdat hiermee de doorkijk naar de achterliggende polder zou kunnen verdwijnen. Ook wil de gemeente de doorgangsmogelijkheid behouden.
Maar hoe kan dat nu een argument zijn? De straat eindigt op die locatie en het water begint er. Wethouder Antoon Kea: ‘Het is de doorgang naar het water, bijvoorbeeld voor mensen die er willen gaan vissen. De gemeente zelf heeft dat stukje groen van 10 m2 in beheer gehouden. Dat die mensen het zelf ook doen, is geen reden om in te gaan op hun verzoek.’