Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2013

Niet het lid over de neus

NOORDWIJK – De nota Sportbeleid werd dinsdag 3 december positief ontvangen door de verschillende politieke partijen. Wethouder Gerben van Duin had daarom geen moeilijke avond tijdens de vergadering van de commissie BBWW.
 
Hij liet weten: ‘Het heeft heel veel jaren geduurd voordat we precies wisten hoe we deze nota kunnen maken. De ene sport is duurder dan de ander, zoals sport in een zwembad duurder is dan sport op een buitenveld. De VV Noordwijk moet 3.000 euro meer betalen dan oorspronkelijk het geval is, maar zij hebben dan ook kleedkamers. De hockey gaat 8.000 euro meer betalen en SJC 6.000 euro meer. Zij hebben gevraagd om dat (bedrag, JD) in enkele jaren op te bouwen. Met hockey is afgesproken dat zij dit in vier jaar kunnen opbouwen. Ook bij SJC is het oorspronkelijke bedrag omlaag gegaan van 8.000 euro naar 6.000 euro. We hebben hen niet het lid over de neus gehaald.’