Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 februari 2014

Informatieavond vliegtuigoverlast uitgesteld

LISSE – In het eerste kwartaal van dit jaar zou de gemeente een informatieavond organiseren over het vliegtuiglawaai. Deze bijeenkomst wordt echter uitgesteld, zo liet wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) weten tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën van woensdag 22 januari en de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur van donderdag 23 januari.
De reden is, dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over belangrijke punten zoals het microklimaat en de vertegenwoordiging van bewoners in de nieuw op te richten Omgevingsraad Schiphol. Hierover moeten nog besluiten worden genomen door de zogeheten Alderstafel, want dat is niet gebeurd tijdens een vergadering van die Alderstafel op maandag 13 januari. Van Zelst: ‘We stellen voor om de bewonersavond te houden als we deze onderwerpen wel kunnen toelichten. Naar verwachting gebeurt dit in het tweede kwartaal van dit jaar.’