Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 februari 2014

Nieuwe inzichten door duurzaamheidsmarkt

LISSE – De duurzaamheidsmarkt die zaterdag 18 januari gehouden werd, heeft wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) nieuwe inzichten gegeven in de manier waarop het beleid voor het elektrische laden moet worden opgesteld. Daarom vroeg hij donderdag 23 januari aan de leden van de gemeenteraad om uitstel voor het opstellen van een collegebesluit.
 
Van Zelst: ‘Ik sprak met een adviseur op het gebied van E-laadpalen en hij heeft me ervan overtuigd om tijd te nemen voor het nemen van een besluit. We komen niet in februari met de uitgangspunten naar de raad, maar in april. Tot die tijd worden aanvragen voor een E-laadpaal in de wacht gezet, totdat de raad het beleid heeft vastgesteld.’ De komende maanden komen er dus geen nieuwe E-laadpalen bij in het dorp.