Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 februari 2014

Wethouder hekelt commissielid

LISSE – Een vraag van commissielid Hans Beelen (VVD) over de voortgang van het bollen planten op de rotondes, kon rekenen op verbale hoon van wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse). Tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur van donderdag 23 januari legde de wethouder een link tussen Beelen’s activiteiten als bollenkweker en zijn interesse in de beplanting van de rotondes.
 
Van Zelst: ‘Als je als bollenkweker steeds weer het college wilt belasten over de vragen over bollen op de rotonde, dan moet je dat niet laten. We besteden jaarlijks 40.000 euro aan bollen in het dorp en dat is geen kattendrek. Ook de rotondes komen in beeld als plek voor de bloembollen. Door de vertraging met de Rotondespecialist hebben we de rotondes nog niet kunnen beplanten.  Hopelijk zijn de rotondes dit voorjaar infrastructureel aangelegd. Maar dan kunnen we die bollen niet meer planten; dat moet in het najaar gebeuren.’