Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 april 2014

Blij met Omgevingsdienst

KAAG EN BRAASSEM – De Omgevingsdienst West Holland (ODWH) werd vorig jaar flink bekritiseerd door de deelnemende gemeenten. Maar inmiddels is een verbetertraject opgestart en de eerste resultaten hiervan zijn positief, zo laat wethouder Jan Uit den Boogaard weten. Deze week bespreekt hij een tussenrapportage met de overige collegeleden.
Uit den Boogaard licht één van de verbeteringen toe: ‘Één dag in de week zit iemand van de ODWH hier op het gemeentehuis. Ook staan ze veel meer open om de ‘couleur locale’ (de lokale situatie en historische achtergronden, JD) in overweging te nemen. We zijn tevreden over het verbeterproces dat nu loopt.’