Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2014

Klacht leidt tot actie burgemeester

LISSE – Een vrouw die woont in de buurt van de Greef heeft geklaagd over drugsoverlast door jongeren. Fractievoorzitter Kees van der Zwet (CDA) vroeg hier woensdag 18 juni aandacht voor tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën.
Burgemeester Lies Spruit informeerde, dat er al langere tijd sprake is van jongeren die harde muziek speelden en de rotzooi die ze soms achter lagen. Drugsoverlast is een nieuwe klacht voor mij. Het is mij niet bekend dat er sprake is van handel of gebruik.’ Spruit roept de mensen die drugsgebruik costateren op, om de politie te bellen zodra ze het zien. Ook de politie heeft namelijk nog geen drugsgebruikende jongeren betrapt. ‘Vooralsnog kan ik niet concluderen, dat er drugsoverlast is’, aldus de burgemeester. Ze wil wel in gesprek gaan met de dame die de drugsproblematiek aan de kaart gesteld heeft.