Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2014

Najaar duurt tot 31 december

LISSE – Het bouwproject Floralis loopt volgens wethouder Adri de Roon (D66) nog altijd op schema. ‘De oplevering is voorzien in het najaar van 2014’, zo liet hij tijdens woensdag 18 juni weten tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en financiën. Om hier vervolgens aan toe te voegen; ‘Het najaar kan lopen tot en met 31 december’.
Dit leidde tot gelach in de raadszaal, waarna de Roon verbaasd reageerde en liet weten dit geen vreemde uitspraak te vinden. ‘Het voorjaar kan ook lopen tot 30 juni.’ Fractievoorzitter Kees van der Zwet (CDA) vond: ‘De wethouder rekt het najaar op van 31 oktober tot en met 31 deceember. Hij zei eerste dat alles op orde was en nu gaat hij met het management van Horsman hierover in overleg. Ik vorzie een tijdsoverschrijding en een financiële overschrijding.’ De Roon temperde deze stellingname: ‘Laten we niet speculeren over vertraging, zolang daar geen helderheid over is. We hebben een zakelijke  overeenkomsten ik wil daar heel prudent mee omgaan.’