Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 juli 2014

Pinautomaat op andere plek

LEIMUIDEN – De Rabobank gaat akkoord met een verzoek van de Dorpsraad Leimuiden om de nieuwe pinautomaat op een andere plek te plaatsen, dan de geplande locatie naast de brandweerkazerne. De leden van de Dorpsraad vonden deze plek echter te ver van het centrumgebied. Bovendien moesten ouderen voor het bereiken van dit pinapparaat de Tuinderij oversteken; een onwenselijke en onveilige situatie, zo vonden de Dorpsraadleden.
Daarom komt de pinautomaat schuin tegenover de MCD supermarkt en aan de achterkant van Café ‘t Wapen van Leimuiden. Mocht dit apparaat ooit moeten verhuizen vanwege het feit dat het Dorpshart tóch nog wordt aangepakt, dan draagt de gemeente bij aan de verhuiskosten, zo liet wethouder Yvonne Peters (VVD) weten.