Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 oktober 2014

Honderd extra parkeerplekken

JOEP DERKSEN
LISSE – Voor de tweede keer waren de inwoners van de wijk Meerenburgh op het gemeentehuis uitgenodigd. Zij werden maandag 6 oktober onder meer geïnformeerd over het aantal extra parkeerplaatsen dat in die wijk gerealiseerd wordt.
En de gemeente had goed nieuws te melden. In de loop van volgend jaar worden op verschillende locaties de straten aangepakt; herbestraten heet dat officieel. Het eindresultaat hiervan zal ook zijn, dat er ongeveer honderd extra parkeerplaatsen bij komen in deze wijk. Een gemeentelijk woordvoerder laat weten dat er ook ‘kleinschalig groenwerk wordt uitgevoerd’ en informeert verder: ‘We proberen de overlast te beperken door deze zaken gelijktijdig aan te pakken.’ Een precieze datum waarop de werkzaamheden van start gaan en hoe lang deze in totaal zullen duren, is nog niet bekend.