Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2014

Werkgroep wint geluidprijs

JOEP DERKSEN
KAAG EN BRAASSEM – Er zal geen vliegtuig minder over onze gemeente vliegen, maar de Werkgroep Geluidshinder Kaag en Braassem Noord won vorige week de ‘Gouden Decibel Award 2014’. Uit handen van oud-politicus Ed Nijpels ontving voorzitter Rob Loekenbach deze award in de categorie ‘Personen en belangengroepering’. 
Hiermee wordt de werkgroep beloond voor haar initiatieven op het gebied van geluidreductie. De jury stelde in haar oordeel onder meer: ‘De werkgroep  leverde een zeer uitgebreide uiteenzetting in over de consequenties van het wijzigen van aanvliegroutes voor Schiphol voor de bewoners. De werkgroep wil daar graag maatregelen voor, om de toename van het geluidniveau weg te nemen. Ze hebben grondig werk geleverd en de inzending is goed gedocumenteerd. Daarnaast vindt de jury dat ze constructief bezig zijn. De presentatie was goed verzorgd.”