Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 december 2014

Klankbordgroep over bomen

LISSE – Iedereen die wil meepraten over het gemeentelijk beleid met betrekking tot bomen, is van harte welkom om deel te nemen aan een nieuwe klankbordgroep. Deze klankbordgroep komt voor het eerst bijeen op dinsdag 2 december in het gemeentehuis (Heereweg 254). De avond begint om 19:30 uur en vooraf aanmelden is niet nodig.
Wethouder Evert Jan Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) laat weten, dat er in het dorp ‘functionele bomen, structuurbomen en waardevolle bomen’ zijn. ‘Wat zijn de waardevolle bomen in Lisse? In het kader van participatie en het betrekken van de inwoners, willen we een klankbordgroep instellen. Een waardevolle boom mag niet zomaar gekapt worden. We roepen de mensen op om mee te denken over het bomenbeleid. Iedereen is welkom, of het nu natuurliefhebbers zijn, of vertegenwoordigers van bouwbedrijven of woningbouwcorporaties.’