Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 december 2014

Vier jaar garantie op parket van topkwaliteit

Rooseveltstraat 43H te Leiden, T: 06 2013 6654, W: www.pavlicparket.nl
Pavlic Parket
Al vijftien jaar is Pavlic Parket een gerenommeerde naam bij veel huiseigenaren voor het leggen, onderhouden, repareren en zelfs restaureren van massieve vloeren, klassiek parket, bourgogne vloeren en plankenvloeren. In die tijd heeft Tony Pavlic veel mensen blij gemaakt met het kwaliteitsparket en tot zijn cliënten mag hij ook de ambassade van Chili rekenen.
En dat is niet voor niets. Want Pavlic is goedkoper dan zijn collega’s, juist doordat hij de kosten laag houdt. Én Pavlic heeft faam gemaakt door het feit dat hij trapbekleding van parket kan realiseren. ‘Dat is hetzelfde parket , wat normaliter in gangen en woonkamers ligt; dan praten we over pure kwaliteit en het echte handwerk. In feite zijn het trappen van parket.’
Pavlic heeft verschillende types parketten. Het parket uit Bosnië-Herzegovina is één centimeter dik. Dus wel massief, maar bij de verwerking is hout gespaard; ‘Dit is dus heel milieuvriendelijk parket!’ De kwaliteit van Pavlic wordt duidelijk bij zijn opmerking: ‘De spijkers komen in de naden; zo gaat de vloer langer mee én zijn ze niet zichtbaar.’ Ook werkt Pavlic Parket met plankenvloeren van twee centimeter dik, waardoor het bedrijf een compleet assortiment aan parket kan aanbieden voor consumenten in Leiden en omstreken. Hij geeft als enige vier jaar garantie op al zijn producten. Speciale aanbieding: Zwitsers Lamelparket, compleet gelegd: 59,95 euro per m2. De entree van de zaak bevindt zich in het straatje om de hoek van Italvin, tegenover Sligro.