Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 januari 2015

SOEK wil meer

OEGSTGEEST – De Stichting Oegstgeester Kringloop (SOEK) wil vanaf 1 januari 2016 hét aanspreekpunt zijn voor de gemeente, waar het gaat om het recyclen van wit- en bruingoed (elektrische apparaten). Dat blijkt uit een brief die het bestuur van SOEK heeft verstuurd aan het college van burgemeester en wethouders.
Ook ziet SOEK dit jaar al graag twee containers verschijnen in de Milieustraat waar mensen hun elektrische apparaten in kunnen zetten. Zo hebben inwoners de keuze om hun apparaten te doneren voor de lokale organisatie SOEK of voor de regionaal opererende  Het Warenhuis in Leiden. Het besstuur hoopt van harte dat ze ook een permanente locatie kunnen krijgen, waar alle goederen opgeslagen en met behulp van vrijwilligers overgedragen kunnen worden. Mocht het nodig zijn, dan verwelkomt Soek ook de samenwerking met Het Warenhuis.