Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 februari 2015

Lokale partijen verenigen zich

REGIO – De Verenigde Lokale Partijen Zuid-Holland heeft zich officieel ingeschreven voor de verkiezingen van Provinciale Staten op woensdag 18 maart. Lijsttrekker voor deze partij is de in Lisse woonachtige Cees Schrama. Op de tweede plaats staat Anita van Ginkel (Hart van Katwijk).
De overige 33 kandidaten op de lijst komen van negen lokale partijen verspreid over heel Zuid-Holland. Met uitzondering van Rotterdam; geen enkele lokalo uit deze havenstad wil zijn naam aan de Verenigde Lokale Partijen Zuid-Holland verbinden. Schrama hoopt op een goed resultaat: ‘Bij de vorige verkiezingen wonnen de lokale partijen 30% van de stemmen!’