Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 mei 2015

Voorzieningen niet in gevaar

HOOGMADE – Er is helemaal geen verschil van mening tussen de Dorpsraad Hoogmade en de gemeente. Deze geruststellende mening uitte wethouder Floris Schoonderwoerd (PRO) maandag 18 mei.
Deze dorpsraad had gevraagd om een ‘inhoudelijke discussie’ met de gemeente, maar Schoonderwoerd liet weten: ‘We zijn heel goed on speaking terms met elkaar. Er is geen reden om het bestaande beleid aan te passen. Ik verwacht daarin helemaal geen gedoe. De dorpsraad heeft de bestaande voorzieningen als focus en de gemeente heeft vooral de toekomstige vraag als kader. Wij kijken naar wat er in de toekomst nodig is en of de voorzieningen daar in passen. Ik denk dat de voorzieningen in Hoogmade daar heel goed in zullen functioneren.’