Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juni 2015

Dalende kijkcijfers

OEGSTGEEST – De vergaderingen van de gemeenteraad en de verschillende commissies zijn geen kijkcijferkanonnen. Sinds vorig jaar kunnen deze bijeenkomsten live gevolgd worden via internet, maar ook teruggekeken worden.
De meest populaire uitzending, was de raadsvergadering van 6 november 2014, met 607 internetkijkers. De meest teruggekeken uitzending was de allereerste vergadering die op beeld te zien was; de gemeenteraadsvergadering van 24 april 2014. Ongetwijfeld zal hier ook menig gemeenteraadslid tussen zijn geweest om te kijken hoe hij of zij op internet overkwam. Maar het nieuwe is er af en het lijkt er op, dat de kijkcijfers dalen. Zo komt het aantal internetkijkers de laatste maanden niet boven de honderd uit, met als uitzondering een gemeenteraadsvergadering op 5 maart (165 kijkers).