Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2015

Blije bewoners met Peeklaan

OUDE WETERING – Het college van burgemeester en wethouders heeft een besluit genomen over verkeersaanpassingen in de Peeklaan. Op verzoek van de omwonenden van die Peeklaan wordt één gepland verkeersplateau toch niet neergelegd.

De maximumsnelheid in die straat gaat wel omlaag; van 50 km per uur naar 30 km per uur. In totaal worden er vier verkeersplateaus aangelegd, met een hoogte van acht centimeter. Wel krijgen de omwonenden er circa acht parkeerplaatsen bij. Wethouder Harry van Schooten concludeert: 'Een stukje van de groenstrook is er bij betrokken, zodat de weg wat breder wordt. Dat is op verzoek van de bewoners zelf. Één ding is zeker: de bewoners zijn blij met het nieuwe ontwerp.'