Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2015

VV Woubrugge neemt portocabins over

WOUBRUGGE - De zes portocabins die al jarenlang bij het oude gemeentehuis staan, krijgen een nieuwe bestemming. Nadat de sociale dienst en Jeugd- en Jongerenwerk van deze gebouwtjes gebruik heeft gemaakt, dreigde een roemloos sloopeinde. Maar het bestuur van VV Woubrugge heeft bij de gemeente een verzoek ingediend om die portocabins over te nemen. Het gemeentebestuur werkt hier graag aan mee.
Wethouder Floris Schoonderwoerd is voorstander van de idee om zaken niet te verspillen: 'Dit is een win-winsituatie. Wij hebben de kosten niet voor het slopen en weghalen en zij kunnen de portocabins weer gebruiken.' De voetbalclub gaat ze zelf verplaatsen en in gebruik nemen als kleedkamers. De vereniging moet nog wel een vergunning aanvragen om de tien jaar oude portocabins over te nemen, maar dat lijkt niet meer dan een formaliteit te zijn.