Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2016

Bedelen om huurders

LISSE – Wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) gaat in gesprek met atletiekvereniging De Spartaan. Hij gaat met het bestuur praten over de mogelijkheid om vaker de hal van tennisvereniging LTC te gebruiken. Ruigrok deed deze toezegging woensdag 16 maart aan fractievoorzitter Wim Slootbeek (VVD) tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën.


Slootbeek wees er op, dat de tennishal veel te weinig gebruikt wordt en hij suggereerde om de hal 'multifunctioneler' te gebruiken. Ruigrok liet weten, dat leden van de Flags al regelmatig naar de hal komen. Maar dat geldt dus niet voor de leden van de Spartaan. In het verleden was dit wel zo, maar inmiddels is deze club gestopt met het huren van de hal. Slootbeek wist wel waarom: 'Ik weet dat die atletiekvereniging daar niet wil sporten, omdat het te duur werd.' Ruigrok reageerde: 'Ik zal dit onderwerp nogmaals aankaarten in het komende overleg met De Spartaan.'