Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2016

Frisse voorjaarskleuren bij Van Veen Mode

JOEP DERKSEN

LEIMUIDEN – Al meer dan honderd jaar is Van Veen Mode een begrip in Leimuiden en de wijde omgeving. En dat is niet zo gek, want dit familiebedrijf zorgt ervoor dat alle klanten de juiste aandacht krijgen die zij verdienen. Dat is ook het levensmotto van Jaap en Dieneke van Veen: ´Wij bieden de kwaliteit van tegenwoordig, met de service en vakmanschap die de mensen vroeger gewend waren.´
Al bij het betreden van de dames- en herenmodezaak komen de frisse en vrolijke voorjaarskleuren je al tegemoet. Er is voor ieder wat wils, of je nu 40 jaar of 100 jaar bent. Voor de dames zijn er de bekende merken als Rabe, Le Comte, Roberto Sarto en Another Woman. Ze zijn herkenbaar door hun prachtige kleurrijke sets, shirts, vesten en jumpers. En de bijpassende pantalons van Gerke, met een perfecte pasvorm, maken het helemaal af. Deze pantalons zijn er in pasteltinten en in het wit. Niet alleen katoen/stretch, maar natuurlijk ook in diverse denim-kwaliteiten. Kijk ook eens naar de vlotte damesjacks van Wega, met mooi zomerse kleuren!

De heren kunnen hun nieuwe outfit prima combineren, of het nu gaat om vlotte pull-overs, sweatshirts, vesten en poloshirts van Bailey's. Deze vormen een ideale match met overhemden van Giordano, Le Dub en Marvelis. Niet alleen 100% katoen, maar ook biedt Van Veen Mode ze aan in strijkvrije kwaliteiten. Jaap laat weten: 'We hebben al onze kleding ook in grote maten. Of het nu gaat om de zomerpantalons van M.E.N.S., Come4 en Hoal – in wol/polyester, katoen en denim. Zelfs de bermuda's, in zomerse kleuren, zijn al binnen!' Er is niets fijner dan er als man goed uit te zien, bijvoorbeeld met één van de zomerse jacks van Jupiter en Bailey's; licht van gewicht en indien gewenst ook water- en winddicht.

Mocht de nieuw geselecteerde kleding iets vermaakt moeten worden, dan doen Dieneke en Jaap dat helemaal gratis. Van donderdag 24 maart tot en met zaterdag 26 maart houdt Van Veen Mode de 'Open Paasdagen'. De koffie met paaseieren staat klaar; stap vrijblijvend binnen!


Van Veen Mode, Dorpsstraat 40, 2451 AR Leimuiden, T: 0172 508 164, W: www.vanveenmode.net