Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2016

Zorgen over buslijnen

OEGSTGEEST – Gemeenteraadslid Karin Rosdorf (LO) maakte zich zorgen over het busvervoer in de wijk Poelgeest. Volgens haar stopt de bus er mee, omdat er te weinig mensen gebruik van maken. Maar dat zou komen omdat de bus 'onbetrouwbaar' is, aldus Rosdorf.


Wethouder Wendelien Tönjann (VVD) liet echter weten, dat de lijn nog altijd in gebruik is. Inderdaad is het zo, dat de bus op een aantal tijden niet meer rijdt, omdat er maar heel weinig mensen op die uren gebruik maken van de bus. In totaal gaat het om zes tijden. Maar ook komen er twee nieuwe tijden bij, waar de bussen worden ingezet. Ze zal hierover contact opnemen met Arriva.