Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 augustus 2016

Lintje voor jongeren

LISSE – Jongeren die zich onderscheiden in het vrijwilligerswerk, maken voortaan kans op een gemeentelijk lintje. Het college van burgemeester en wethouders heeft de Lissese Jeugdprijs ingesteld. Elke jongere van 6 tot en met 21 jaar kan worden voorgedragen voor deze bijzondere erkenning.


De eerste Lissese Jeugdprijs wordt op de Nieuwjaarsreceptie van maandag 2 januari 2017 uitgereikt. Binnenkort worden inwoners opgeroepen om jongeren te nomineren voor dit lintje. De winnaar ontvangt ook 100 euro, dat aan een goed doel besteed mag worden en twee kaartjes voor een bezoek aan Floralis.