Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 oktober 2016

Benefietconcert voor Dorpscentrum Oegstgeest

OEGSTGEEST – Op zaterdag 29 oktober vindt het benefietconcert ‘Jazz in Oegstgeest’ plaats in het Dorpscentrum Oegstgeest (Lijtweg 9). Vanaf 14:00 uur zijn er op drie podia verschillende muziekstijlen te horen. Het mooie is, dat er dit jaar niet alleen jazz te horen is, maar ook andere muzieksoorten die door veel meer mensen gewaardeerd worden.


Dit is al weer de vijfde keer dat het benefietconcert gehouden wordt. Rob Boxhoorn van Jazz in Oegstgeest heeft dit samen met de vrijwilligers van de Stichting Dorpscentrum Oegstgeest opgezet. Dit jaar treden niet alleen Wouter Kiers en BINK (prijswinnaar van de Cultuurprijs Oegstgeest 2016) op. Ook kan genoten worden van koren als: De Troubadours, Vocalei en Popkoor Heart & Soul. Wie meer houdt van klassiek, luistert dan graag naar Reinout Liemburg op piano, Animato, kwartet Sine Nomine, Pumps in Blue en Het Leids barok Ensemble. Voor andere muziekliefhebbers van Pop/jazz geven de leerlingen Rockschool, Bolling Kwartet, Blue Lavender en de Pop-up jazzband Oegstgeest mooie shows weg. Meer informatie is te vinden op www.jazzinoegstgeest.nl. De entree is 10 euro per persoon, inclusief één consumptie. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. De inkomsten komen geheel ten goede aan het Dorpscentrum.