Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 november 2016

Jongerenvoorzitter CDA bezoekt dorp

NOORDWIJK > Tijdens de najaarsvergadering van het CDA op dinsdag 29 november, mogen de leden zich verheugen op hoog bezoek. Julius Terpstra, voorzitter van de landelijke jeugdafdeling CDJA, laat zich dan informeren over de plaatselijke politiek én hij wijdt uit over zijn plannen op landelijk niveau.


De in Leiden woonachtige Terpstra staat op plaats 23 van de kandidatenlijst van het CDA voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Hij wil zich inzetten voor de jongeren, die hij zelf 'De stressgeneratie' noemt. Iedereen, maar vooral ook Noordwijkse jongeren, is uitgenodigd om deze avond, vanaf 21:00 uur in de Vinkenhof, kennis te maken met Terpstra.