Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 oktober 2017

Nieuwe directeur bij WSN

Nieuwkoop – De Woonstichting Nieuwkoop (WSN) moet op zoek naar een nieuwe directeur. De huidige directeur-bestuurder, Annelies Barnard, vertrekt namelijk op 1 januari 2018. Zij gaat dan in Wageningen aan de slag, voor De Woningstichting.

Na jaren van sappelen, gaat het de laatste tijd weer financieel beter met WSN. Barnard vertelt over haar vertrek: ,,Ik heb de afgelopen vijf jaar met veel plezier bij WSN gewerkt, waarvan de medewerkers zich met passie inzetten voor alle huurders.'' Volgens Barnard kan de WSN ook de komende jaren een goede financiële toekomst tegemoet zien.


In een reactie op het vertrek van Barnard laat wethouder Guus Elkhuizen weten: ,,Ze heeft toch de WSN vanuit een financieel moeilijke situatie gebracht naar een woningstichting, die een betrouwbare partner is en de organisatie financieel op de rit heeft gekregen. Dat vind ik een prestatie. |Ze was zakelijk, scherp en een goed onderhandelaar. Ik zal haar missen.'' De Raad van Commissarissen van WSN gaat de komende maanden op zoek naar een opvolger voor Barnard.