Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2018

Woningen zijn welkom


Noorden – Na jaren van plannen maken, lijkt her er nu eindelijk van te komen. Aan de Voorwegzone komen maximaal dertig vrijstaande villawoningen. Het college van burgemeester en wethouders stemde deze week in met het 'Bestemmingsplan Voorwegzone Noorden''.

De transportbedrijven, bakker en glastuinbouw op dat terrein worden verwijderd en hiervoor in de plaats komen dus die dertig woningen. Maar de initiatiefnemers hoeven er geen minimaal 30% sociale woningen te realiseren, zo laat wethouder Paul Platen (VVD) weten. Hij reageert op de vraag, waarom hier dan geen sociale huizen gebouwd hoeven te worden: ,,....''' Als er geen bezwaren binnenkomen tegen de komst van de vrijstaande huizen, dan kan de bouw al dit jaar beginnen.