Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 februari 2018

CDA tegen extra winkelcentrum in Ter Aar


Ter Aar - De mogelijke komst van twee supermarkten naast de Intratuin, zorgt voor veel ophef. CDA-lijsttrekker Kees Egberts spreekt zich faliekant uit tegen deze ontwikkeling.

Op basis van het bestemmingsplan mogen er extra bedrijven naast de Intratuin komen. Dat kan leiden tot een extra winkelcentrum aan de rand van Ter Aar. Het CDA vindt dit maar niets. Egberts: ,,Een nieuwe supermarkt kan schadelijk zijn voor de huidige ondernemers en winkels in Ter Aar. De kleinere winkels gaan het heel zwaar krijgen als er nog meer concurrentie komt. Zeker nu de Vlinder wordt verplaatst, hebben we een kans om het centrum een nieuwe impuls te geven. Deze ontwikkeling maakt dat veel moeilijker.'' Het CDA schaart zich hiermee achter de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON), die ook balen van de uitbreidingsplannen door een projectontwikkelaar. De politieke partij gaat donderdag 16 februari vragen stellen aan het college van burgemeester en wethouders.