Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 februari 2018

Erepenning voor Elstgeest


[ROELOFARENDSVEEN] Fried Elstgeest was dinsdag 6 februari voor de allerlaatste keer voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein. Hij werd compleet verrast door de wethouder Floris Schoonderwoerd, die hem de Erepenning overhandigde.

Sinds de geboorte van de gemeente Kaag en Braassem was Elstgeest al aanjager en voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domen en haar voorganger, de Wmo Adviesraad. De Adviesraad houdt in de gaten, dat de dienstverlening op het gebied van sociaal domein niet achteruit gaat en het liefst verbeterd wordt.

De erepenning wordt door het college toegekend ,,als blijk van waardering en erkentelijkheid aan personen die zich voor de gemeente of voor (een deel van) de gemeenschap van Kaag en Braassem zeer verdienstelijk hebben gemaakt''. Elstgeest ontvangt een bronzen legpenning en een oorkonde. Bovendien wordt hij vereeuwigd in het 'Ereboek van de gemeente'.