Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 februari 2018

Promotieflyer


Teylingen: Het waterpareltje van Zuid-Holland

De gemeente Teylingen is ontstaan uit de waterrijke dorpen Warmond, Sassenheim en Voorhout. Het is dé perfecte plek om met een sloep heerlijk te ontspannen.

Warmond: De zoetwaterpoort van de Bollenstreek

Gelegen aan de Kagerplassen, is Warmond de oase van rust; midden in de Randstad. Dit karakteristieke dorpje biedt u een mix aan natuur, historische bezienswaardigheden en fabuleuze horecafaciliteiten. Op tal van plekken kunt u even uit de boot stappen, om te zwemmen, zonnen of wandelen.

Sassenheim: Toegang tot de bollenvelden

Met haar historische haven, is het voor sloepvaarders mogelijk om helemaal tot in het centrum van Sassenheim te komen. Waar diverse aanlegplaatsen op u liggen te wachten. Plotseling bevindt u zichzelf op slechts vijf minuten loopafstand van het monumentale Slot Teylingen, gebouwd in de dertiende eeuw, waar ooit Jacoba van Beieren woonde. In de lentemaanden hebt u uitzicht op de schitterende bollenvelden. Terugkerend van uw wandeltocht, kunt u nog heerlijk ontspannen winkelen of een drankje nemen in het gastvrije centrum.