Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 maart 2018

Politici gaan hard tegen hard


Nieuwkoop – De zes politieke partijen, die woensdag 21 maart meedoen aan de verkiezingen, gaan woensdagavond 7 maart weer met elkaar in debat. Het strijdtoneel is dan in de Kaleidoskoop in Nieuwkoop. De politici bestrijden elkaar vanaf 20:00 uur over de onderwerpen 'Recreatie & Toerisme' en 'Dorpsraden & Verenigingen'.
RTVLokaal en RTV Hollands Midden organiseren deze debatten en publiek is welkom. De entree is gratis, net als het eerste kopje koffie of thee. Het publiek kan de politici met vragen het vuur na aan de schenen leggen. Het debat wordt geleid door de journalisten Joep Derksen en Peter Vos. Het debat is ook live te volgen via RTV Hollands Midden. (107.4 FM – 103.4 FM). Op dinsdag 13 maart vindt het derde en laatste debat plaats in Zevenhoven.